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Registros recuperados : 95 | |
22. | | ROSOT, M. A. D.; MACHADO, S. de A.; ROSOT, N. C.; EMERENCIANO, D. B. Estudo de modelos matemáticos para estimar o volume por hectare em um povoamento de Pinus taeda L. em Piraí do Sul/PR. Silvicultura, São Paulo, v. 12, n. 42, pt. 3, p. 126-138, 1992. Edição dos Anais do Congresso Florestal Brasileiro, 6., 1990, Campos do Jordão. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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24. | | DRUSZCZ, J. P.; MACHADO, S. do A.; NAKAJIMA, N. Y.; ROSOT, N. C.; HOSOKAWA, R. T. Efficiency of the bitterlich point sampling and the method of fixed area sampling with structural variations in Pinus taedaIN plantations. Floresta, Curitiba, v. 45, n. 3, p. 523-533, jul./set. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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28. | | RIVERA, H.; ROSOT, N. C.; OLIVEIRA, Y. M. M. de; ROSOT, M. A. D. Atribuição de funções ao território da reserva Caçador - SC, mediante uma avaliação multicriterio e SIG. In: EVENTO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA FLORESTAS, 4., 2005, Colombo. Anais. Colombo: Embrapa Florestas, 2005. 1 CD-ROM (Embrapa Florestas. Documentos, 117). EVINCI. Resumo. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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30. | | ROSOT, M. A. D.; RIVERA, H.; OLIVEIRA, Y. M. M. de; ROSOT, N. C. Application of gis and multicriteria evaluation in territorial planning of protected areas. In: DEUTSCH-BRASILIANISCHES SYMPOSIUM, 3., 2007, Freiburg. Nachhaltige Entwicklung: book of abstracts. Freiburg: Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, 2007. p. 89. Simpósio Brasil-Alemanha, 3., 1977, Freiburg. Desenvolvimento sustentável. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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31. | | HERRERA, H. A. R.; ROSOT, N. C.; ROSOT, M. A. D.; OLIVEIRA, E. B. de. Análise florística e fitossociológica do componente arbóreo da floresta ombrófila mista presente na reserva florestal EMBRAPA/EPAGRI, Caçador, SC - Brasil. Floresta, Curitiba, v. 39, n. 3, p. 485-500, jul./set. 2009. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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35. | | MULLER, M.; KERSTING, A. P. B.; NAKAJIMA, N. Y.; HOSOKAWA, R. T.; ROSOT, N. C. Influence of flight configuration used for lidar data collection on individual trees data extraction in forest plantations. Floresta, Curitiba, v. 44, n. 2, p. 279-290, abr./jun. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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37. | | OLIVEIRA, M.; MATTOS, P. P. de; BRAZ, E. M.; CANETTI, A.; BASSO, R.; ROSOT, N. Growth pattern of Qualea albiflora and Goupia glabra in Amazon forest, Mato Grosso State, Brazil. The International Forestry Review, v. 16, n. 5, p. 139, 2014. Edição dos abstracts do 24º IUFRO World Congress, 2014, Salt Lake City. Sustaining forests, sustaining people: the role of research. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 95 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Café. Para informações adicionais entre em contato com biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
23/01/2013 |
Data da última atualização: |
23/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ROSA, S. D. V. F. da; FREITAS, M. N.; PEREIRA, C. C. |
Afiliação: |
STTELA DELLYZETE VEIGA F DA ROSA, SAPC; MARCELLA N. FREITAS, UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS; CRISTIANE C. PEREIRA, UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS. |
Título: |
Physiological markers for quality coffee beverage. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, San José, Costa Rica. Programme & abstracts... Costa Rica: ASIC, 2012. |
Páginas: |
p. 33 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Physiological tests, such as germination, 2,3,5-triphenyltetrazolium chloride (TTC), electrical conductivity (CE) and potassium leaching (LK) are used in the seed industry to assess seed quality after processing and drying. The quality of coffee beverage is also affected by the processes in the post-harvest, since they may affect the chemical composition of the flavor and aroma precursors of coffee brew. Thus, physiological and biochemical fast, accurate, economical tests and easy standardization can constitute viable alternatives for assessing the quality of the drink. However, physiological and biochemical approaches to evaluate the quality of drinking coffee are rare. |
Palavras-Chave: |
Coffee. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01198nam a2200157 a 4500 001 1946125 005 2013-01-23 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aROSA, S. D. V. F. da 245 $aPhysiological markers for quality coffee beverage.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, San José, Costa Rica. Programme & abstracts... Costa Rica: ASIC$c2012 300 $ap. 33 520 $aPhysiological tests, such as germination, 2,3,5-triphenyltetrazolium chloride (TTC), electrical conductivity (CE) and potassium leaching (LK) are used in the seed industry to assess seed quality after processing and drying. The quality of coffee beverage is also affected by the processes in the post-harvest, since they may affect the chemical composition of the flavor and aroma precursors of coffee brew. Thus, physiological and biochemical fast, accurate, economical tests and easy standardization can constitute viable alternatives for assessing the quality of the drink. However, physiological and biochemical approaches to evaluate the quality of drinking coffee are rare. 653 $aCoffee 700 1 $aFREITAS, M. N. 700 1 $aPEREIRA, C. C.
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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